Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle vilkår


Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tinsoldaten. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tinsoldat.dk. Tinsoldat.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

BETALING
Hos Tinsoldat.dk kan du betale med Dankort, Visa, masterCard, Maestro, Visa Electron, JCB og American Express
.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug, da alle dine kortoplysninger krypteres med den SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Beløbet bliver trukket på kortholders konto, når varen afsendes.

Fragt 

Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb for over 499 kr. Køb under 499 kr. tillægges et fast forsendelsesgebyr. Varen pakkes, som udgangspunkt, samme dag, som den modtages.
Du kan vælge mellem følgende fragttakster:

 

GLS Pakkeshop | 29,-
Sendes med GLS. Din pakke bliver afleveret hos din lokale GLS Pakkeshop - du bestemmer selv hvilken. Du får automatisk en besked enten via SMS og e-mail når din pakke ligger klar til afhentning. Fragtfri levering over 499 kr.

GLS Erhverv | 39,-
Sendes med GLS. Din pakke bliver leveret direkte til din arbejdsplads. 

GLS Privat | 55,- 
Sendes med GLS. Din pakkes leveres direkte til din dør. Fragtfri levering over 999 kr.

PostNord MyPack Collect | 49,- 
Sendes med PostNord. Din pakke leveres til din nærmeste PostNord pakkeboks/udleveringssted. Du får automatisk en besked enten via SMS og e-mail når din pakke ligger klar til afhentning. 

GLS Udland | Sverige | 79,- 
Sendes med GLS til Sverige for 79 DKK. Din pakkes leveres direkte til din dør.

 
FORTRYDELSESRET
Skulle din ordre ikke leve op til dine forventninger, har du 30 dage til at meddele os, at du fortryder købet, og herefter har du 14 dage til at sende den retur.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i vores fysiske butik.
Hvis en vare er brugt, laver vi en vurdering af varen, og ved en evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have hele beløbet retur. 

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er sælgeren, der vurderer varens mulige værdiforringelse.


OMBYTNING AF VARER
Ønsker du en anden størrelse eller vare bytter vi gerne. Ved ombytning af varer skal du selv afholde fragtomkostningerne. For at sikre korrekt ombytning, vil vi gerne at du laver en ny bestilling. I notatfeltet skriver du, at du ønsker beløbet for byttevaren modregnet i bestillingen - fragtomkostningerne for at sende varen igen vil blive fratrukket i det beløb, som du skal have refunderet.

RETURNERING AF VARER
Returnerer du dine varer giver vi selvfølgelig pengene tilbage indenfor 14 dage, dog betaler du selv forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Læs mere her: retur.pakkelabels.dk/tinsoldat

REKLAMATION
I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis, og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få en ny vare tilsendt eller få pengene refunderet. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Tinsoldat.dk, og ønskes varen returneret til os, skal det ske på vores adresse.
 
UDSOLGTE VARER
Vi tager forbehold for udsolgte varer. Er en vare udsolgt, vil du blive kontaktet. Under udsalget bedes du venligst skrive i bemærkningsfeltet, hvis du ønsker at blive kontaktet, hvis en vare er udsolgt - ellers vil vi sende resten af din ordre.